mert láttad a sült padlizsánt atükör mögött, de azfura, az hogy lehet, ittvalami nincs rendben, javítski, ha tévedek, de mármegint hibára bukkantunk.

egyszerű művelet, csakbecsomagoljuk őket akartonba, letapasztjuk afedelét, háromszor körbetekerjükkötéllel, és kihívjuk a dobozos kocsit, pikk,ottvan pakk, de hol van, sehol?

várok, csak várok megolajos magvakat számolgatok;hogy egy, hogy kettő, hogyeszembe jut, hogy, ha megeszemmind, hogy nulla, ennekvége, ez már nincs is, de aztmajd inkább máskor, talánnovemberben.

felkötöm a füledet avillanypózna tetejére, aztánhallgathatom estig, hogyjaj csak ezt csak azt, megtalán még mást is, majd meglátjuk mi lesz.

azt csinálok, amit akarok; nemmert azt csinálsz amit tudsz, azt sesokáig, mert remélem magasugrónakállsz, kitöröd a nyakadés kutyaszán mögé kötik az orrod.

négyzet báró 2010.10.29. 13:31

látom már

 most ez akkor látszik jól, vagy jobb, ha felajánlom egy napi jövedelmem a majmokkiràlyànak? vagy adjak neki poharat meg szöget?

négyzet báró 2010.10.28. 23:23

nem volt

nem néztem, nem fontosegyáltalán sem, mert ez vacak,jobban tennék, ha csomagokatcsomagolnának különbenis. mi ez, cirkusz? 

elfújta a szél, pontosana kezembe, de nemkaptam el, mertminek, már amúgyis elfelejtettem a megbeszélteket.

fegyelmezettenforogtál, csak senkisem látta. tegyünk úgy, minthaklór lenne a füleden,vagy a másik füleden?

négyzet báró 2010.10.14. 20:43

rózsa

enter továbbtovább továbbés kész és ottéktelenkedik ésnem veszik észre.az nem hat vé, az más.

süti beállítások módosítása