egy mondom kettőmondom három, több nem, mertkülönben se érdekeljen senkit,semmit, amígel nem jő a fagyiskocsi,aztán bámulhatok jelentőségteljesenrád meg rád meg rád nem meg rád.

ha ezek kettenmosómedvét hívnakvacsorára, hátmár csakazértis meghallgatommár, hogynapos idő várható, devárható bármilyen más is,nekem ne mondják, hogynem, mert én most hosszú időtvárok.

négyzet báró 2010.07.22. 15:06

vattacukor

vatta vagy meg cukorvagy meg sorolhatnámhárom napig, denem teszem, mertcsak,mert úgyis látja, akinekpénze van meg haja van.

négyzet báró 2010.07.21. 12:59

tánc tánc

akkor is térdkalácsonrúgták volna, ha egy zsákarannyal a kezében lépkettőt balra hármatelőrehátra négyetjobbra nem.

de mi az, ami kiáll a fejedből, innenúgy tűnik egy zöld trolibusz, csakvigyázzál, ha errefordulszlene verjed velea muskátlit meg a kis madáretetőt.

négyzet báró 2010.07.06. 12:41

doktor úr

van ami befordul, megmás meg ki, aztánkinek melyik tetszik,nekem nem probléma, denekem most ez mégis az.kívánok hát mindenkineklótücsköt a reggelikávéjába.

mert arra, amerre,amerre az üveghegy összetört,csak elmebeteg állatoküldögélnek, nézelődnek,aztán csak eszükbejut az, ami semmi esetben sem lehethasznos, itt aztán még annyirase.

lehet, hogy fogom, ki tudja,de ha éhes vagy, akkor egyél ételt, ésne szórakozzunk egymással; te antimócárt.vagy kapjál nyugodtan vérhast.

csináljuk csak meg, hogyaztán mindenki aztgondolhassa, amit ilyenkor illik,hogy sej ezek milyen kötelességtudók, hát tulajdonképpenaz egész képmutatás, mert ez ígymálnaszörp se.

négyzet báró 2010.07.04. 09:39

a robotos

jó, mindig összekeverem ezeket, haonnan közelíted, de ha pont, hogynem, akkor meg sose keverem össze, dea palacsintasütőnek is több oldalavan, csak az más.

uram! bármennyire is fárasztóaz élet, azért azt látom,hogy korona nincsa fején, viselkedjen már,mert ez még nekem is megy, ha kell.

süti beállítások módosítása