szakálla volt közvetlenbefecskendezésesdízelmotor, amiegyben azt is jelentette, hogyúszni felesleges és a talicskáragörnyedésbe belesajdulmindenporcikája, de az azért jó, hogy nemzsiráf.

a kutyádat, akutyádat hol hagytad, azthittem az a tartozék, az persze  igaz, hogy már elmúlt ami volt, deinnen nézem szerencse, ha onnannézem meg lehet, hogynem ez a lényeg, hanem hogy nem vagyunkbarátok, nem vagyunk esztergapadse és nem vagyunksajnos punkegyüttes.

ez igaz történet, merthétvégén ittam szenteltsört, de nem igazit,  mármint nem volt sör,szóval hazúgság az egész,mint mikor a krokodilok holdraszálltak, az nem igaz.

egyél szőlőt, nemeszek, demiért nem? ez jó,az igaz, meg még azis, hogy ha fáradt vagyaludj, de azértne ész nélkül,mégse aludhatsz villamosmegállóban, harendes ember vagy,ha nem vagy, akkor még végig kell gondolnom.

pettyes répanadrág megminivanilising megaz a veszkócsizma, háttudod szerintemmár mindegy mit csinálsz, dearra mindig figyelj, hogy nehogy bokán találjalak rúgni, bárígy hogy?

süti beállítások módosítása