magyar gyerek elrontja, fehéroroszgyerek leszarja. sípolnak dobolnak,de szorosan nem kapcsolódnakegymáshoz ezek, a lényeg nem isez, hanem valami teljesen más.

a csíkos dobozból dobállakmeg mindenféle fú de érdekesdologgal, csak aztánnehogy olyan maradj, tisztítóbabiztos nem viszlek.

és akkor a tüskés narancsot a fejéhezdobta, de az egész trükknek tűntmessziről, leesett a földre, továbbpattogott, aztán az egy fejűsárkány is csak belebámult a messzeségbe,a helga meg sehol.

négyzet báró 2010.03.17. 08:42

pet

kiröpült a buborék sajnoselfelejtette mindenki, hogyezt máshogy kéne ugyanisnyitva nem felel meg a dologcsak csukva.

négyzet báró 2010.03.15. 19:51

hát most

ez már nem az,ez már az, hogyha figyelek pikkminden remek pakkde ha figyelekés nem remek olyanis van, de nemfontos.

futsz a hidegben azt se tudhatjuk minek, de azértmeg nem állnál egypillanatra, mert akkorhisz mi lenne. más futna a hidegbente meg maradhatnála helyeden.

a szemetes vödör kétfüle között a kincs mélyenmeglapulva figyeli, hogya két füled között észleled-e a szemetesvödörkét füle között?

és rögvest másik ajtóhozvetődik mert konferenciára hivatalospersze aludni majd' mindig remek dea helyszín adott a füle biztoselzsibbad.

a hajad színe nemváltozik csak ha nyakon rúglak lábbalsíppal dobbal rád öntöma szemeteskuka tartalmát deérted miért mit nem kell az aggodalom.

ezt nem tudom miez de jól néz ki csakmost ez elég vagynem elég és akkor mégmindig maradt több lehetőség a jövőre nézve. innen nézve onnanmindenhonnan máshogyangondolom ez már elég.

hétfőn mi mástmondhatnék. ahogy a híres dalban jövendölikeső előtt eső után jajde jó. közben szar. közben szar főleghogy kicsit olyan, mintamikor a macskát két ablakközé zárják.

süti beállítások módosítása