csináljuk csak meg, hogyaztán mindenki aztgondolhassa, amit ilyenkor illik,hogy sej ezek milyen kötelességtudók, hát tulajdonképpenaz egész képmutatás, mert ez ígymálnaszörp se.

négyzet báró 2010.07.04. 09:39

a robotos

jó, mindig összekeverem ezeket, haonnan közelíted, de ha pont, hogynem, akkor meg sose keverem össze, dea palacsintasütőnek is több oldalavan, csak az más.

uram! bármennyire is fárasztóaz élet, azért azt látom,hogy korona nincsa fején, viselkedjen már,mert ez még nekem is megy, ha kell.

megfogom, összeillesztem,szétszedem, kukába dobom, aztánleviszem a szemetet, hogyne is lássam többé, aztán megtúrom a szemetet, hogy jajjaj.

meg kéne keresni, de hollehet. egy éve még ottvolt, de egy éve más is volt, mostmeg más is van. gondolom amúgy megettea macska.

szaladgál itt nekem félholtan,de ez most tényleg,hoznám a segítséget, de nemkell neki, mondván semmit; minthaszándékos lenne.

összeszámoltam mindent,úgyáltalában, de egy fecni hiányzik, csakhogyhiába tudom, ki rejtette el,ez így már nem lesz meg már soha soha.

én vagyok a mandolin, legalábbismondhatom, hogy az. utánanézhetsz,ha komolytalankodni akarsz,de senkinek sem ajánlatos, HACSAK.

négyzet báró 2010.06.30. 14:12

hiánycikk

egy tál zselébe kavarlak, hogyjól kiröhöghesse azábrázatodat bárki,aki szereti a zselét, vagy mást, vagyaz negyvenhét bépéemmet.

addig kéne festenia fehéret, amíg körbenem ér az egész, ezzelelfogyna a teendő és futkoshatnának,akiknek a kedve megvan, na dea lehetőség,mostmár az is.

négyzet báró 2010.06.29. 17:12

a jó hír

jövő héten azlesz a jó hír, amit már mondtam tegnap, de nem az, hogymostmár megmenekülhetneka fókák, az elefántokés az asztalrais felugorhatsz. 

süti beállítások módosítása